We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Laarne met SuperChic

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Laarne. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de maatstaf voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo maken we van uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat voor u klaar

Ons ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpt, produceert en plaatst uw keuken in Laarne. Iedere collega is een meester in zijn werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles vindt sinds jaar en dag plaats in ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Laarne is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Laarne te realiseren. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Onze geavanceerde machines en hun vakkennis dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Laarne wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Laarne aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Laarne garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer