We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Kwaremont, lokaal gemaakt door SuperChic

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Kwaremont. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmannen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de leidraad voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken overzicht wit

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Kwaremont komt tot leven tijdens ons designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

Uw keuken op maat in Kwaremont is lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Kwaremont te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. Onze hoogtechnologische machines en hun ervaring dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

Uw maatkeuken in Kwaremont aan een correcte prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Kwaremont aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de eindfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keuken waregem buitenaf

Ons team staat voor u klaar

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Kwaremont. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze showroom in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat u inspireren!
Lees meer