We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Kwaremont met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Kwaremont. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

U kan rekenen op ons team

De keuken van uw dromen in Kwaremont wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega is een meester in zijn vak. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Kwaremont is lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Kwaremont. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun ervaring en onze hoogwaardige machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Kwaremont komt tot leven tijdens ons designproces. Door de selectie van bijzondere materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Kwaremont aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Kwaremont wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer