SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Kruishoutem
SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Ooigem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo maken we van uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.

Uw keuken op maat in Ooigem is lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Ooigem te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun expertise en onze hoogwaardige machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

keuken roze

U kan rekenen op ons team

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw keuken in Ooigem, van ontwerp tot plaatsing. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plaats waar dit gebeurt. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

Uw maatkeuken in Ooigem aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Ooigem aan een prijs die correct en eerlijk is. Geen onverwachte uitgaven: u betaalt wat vooraf werd afgesproken. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken waregem buitenaf

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Ooigem tastbaar. Het grondplan wordt concreet door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat ons uw droomkeuken samenstellen!