We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Kortrijk

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Kortrijk. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een omgeving te maken waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team is u van dienst

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Kortrijk. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles vindt sinds jaar en dag plaats in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Deerlijk. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Kortrijk is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Kortrijk te realiseren. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. Onze geavanceerde machines en hun expertise dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Kortrijk krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Kortrijk aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Kortrijk hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf is afgesproken. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer