We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Koolskamp met SuperChic

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Koolskamp. Met ons bekwaam en verscheiden team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken met haard

Ons team is u van dienst

De keuken van uw dromen in Koolskamp wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. 100% lokaal vakmanschap! Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Deerlijk. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Koolskamp, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Koolskamp. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de ervaring van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Onze geavanceerde machines en hun vakkennis dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

Kom langs in onze showroom in Deerlijk, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Koolskamp wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Koolskamp aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Koolskamp hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd afgesproken. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de definitieve factuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer