We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Kooigem met een persoonlijke touch

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Kooigem. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een ruimte waar u zich meteen thuis voelt.
keuken grijs hout

Op ons team kunt u rekenen

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw keuken in Kooigem, van ontwerp tot plaatsing. Iedere collega blinkt uit in zijn vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze showroom in Deerlijk. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Kooigem wordt lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Kooigem te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogwaardige machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Kooigem komt tot leven tijdens ons designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Kooigem aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Kooigem garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer