We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Kluisbergen met een persoonlijke touch

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Kluisbergen. Met ons professioneel en toegewijd team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de leidraad voor elke keuken die geproduceerd wordt. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plaats wordt waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat paraat

De keuken van uw dromen in Kluisbergen wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega blinkt uit in zijn vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Kluisbergen is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Kluisbergen te realiseren. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Dankzij hun ervaring en onze geavanceerde machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Kluisbergen tastbaar. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de specifieke touch die bij u past.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Kluisbergen aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Kluisbergen hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat u inspireren!
Lees meer