We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Kerksken met een persoonlijke touch

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Kerksken. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een omgeving wordt waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team is u van dienst

Ons ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpt, produceert en plaatst uw droomkeuken in Kerksken. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles vindt sinds jaar en dag plaats in ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Kerksken is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Kerksken te realiseren. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. Hun ervaring en onze hoogwaardige machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Kerksken wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Door de selectie van bijzondere materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Kerksken aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Kerksken wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt wat vooraf is afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer