We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Kerkhove

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Kerkhove. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een plek waar u zich direct thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team is u van dienst

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw droomkeuken in Kerkhove, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles vindt sinds jaar en dag plek in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap verzekerd! Breng een bezoek aan onze showroom in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Kerkhove wordt lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Kerkhove, van concept tot oplevering. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogwaardige machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

Kom langs in onze showroom in Deerlijk, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Kerkhove tastbaar. Door de selectie van speciale materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Kerkhove aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Kerkhove hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de definitieve factuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer