We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Kanegem met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Kanegem. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een plaats te maken waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Op ons team kunt u rekenen

Uw droomkeuken in Kanegem wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Kanegem, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Kanegem. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Onze hoogtechnologische machines, gecombineerd met hun ervaring, garanderen een onberispelijke afwerking. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Kanegem wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Kanegem aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Kanegem garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de definitieve factuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat u inspireren!
Lees meer