We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Kalken, lokaal gemaakt door SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Kalken. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken groen

Ons team is u van dienst

Uw keuken in Kalken wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega blinkt uit in zijn vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Kalken, lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Kalken, van concept tot oplevering. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogwaardige machines. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Kalken krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Kalken aan een correcte prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Kalken. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer