We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Ingelmunster met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Ingelmunster. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plek wordt waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Uw maatkeuken in Ingelmunster aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Ingelmunster wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de eindfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Kom langs in onze showroom in Deerlijk, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Uw keuken in Ingelmunster krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Door de selectie van bijzondere materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw specifieke wensen.

Uw keuken op maat in Ingelmunster is lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Ingelmunster te realiseren van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Onze geavanceerde machines en hun vakkundigheid dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

keuken waregem buitenaf

U kan rekenen op ons team

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw keuken in Ingelmunster. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles vindt sinds jaar en dag plek in ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. U wordt met open armen ontvangen!

Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer