We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Impe

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Impe. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Op ons team kunt u rekenen

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Impe. Iedere collega is een meester in zijn vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Impe is lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Impe. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun expertise en onze geavanceerde machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Impe komt tot leven tijdens ons designproces. Door de selectie van specifieke materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Impe aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Impe garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keuken dendermonde wit
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer