We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Idegem met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Idegem. Met ons bekwaam en toegewijd team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Ons team staat voor u klaar

Uw droomkeuken in Idegem wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega blinkt uit in zijn vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Idegem, lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Idegem te realiseren. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. Onze geavanceerde machines, gecombineerd met hun expertise, garanderen een onberispelijke afwerking. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Idegem tastbaar. Door de selectie van specifieke materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Idegem aan een eerlijke prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Idegem. U betaalt wat vooraf is afgesproken. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer