We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Iddergem werkelijkheid wordt

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Iddergem. Met ons bekwaam en divers team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Op ons team kunt u rekenen

Ons ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpt, produceert en plaatst uw droomkeuken in Iddergem. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Iddergem wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Iddergem te realiseren. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun ervaring en onze hoogtechnologische machines. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Iddergem tastbaar. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Iddergem aan een eerlijke prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Iddergem aan een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer