We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Huise

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Huise. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de leidraad voor elke keuken die geproduceerd wordt. Zo maken we van uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Uw keuken in Huise wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Door de selectie van unieke materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de speciale touch die bij u past.

Uw maatkeuken in Huise aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Huise aan een prijs die correct en eerlijk is. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de slotfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

Ons team is u van dienst

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Huise. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles vindt sinds jaar en dag plek in ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. Onze deur staat voor u open!

keuken waregem buitenaf

Uw keuken op maat in Huise wordt lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Huise te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en realiseer uw keuken!
Lees meer