We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Hofstade met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Hofstade. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmannen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een plek waar u zich meteen thuis voelt.
keuken grijs hout

Uw maatkeuken in Hofstade aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Hofstade garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

U kan rekenen op ons team

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Hofstade, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u ├ęcht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

U bent uniek, net als uw interieur

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Hofstade krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Door de selectie van unieke materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken aalst zwart

Uw keuken op maat in Hofstade is lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Hofstade. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogwaardige machines. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer