We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Hillegem, lokaal gemaakt door SuperChic

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Hillegem. Met ons professioneel en divers team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Uw maatkeuken in Hillegem aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Hillegem garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf is overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent ontvangen onze interieurarchitecten u met open armen. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Hillegem een tastbare realiteit. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van unieke materialen en afwerking. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

Op ons team kunt u rekenen

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw droomkeuken in Hillegem, van ontwerp tot plaatsing. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

keuken aalst zwart

Uw keuken op maat in Hillegem, lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Hillegem, van concept tot oplevering. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Dankzij hun expertise en onze geavanceerde machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer