We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Heusden met een persoonlijke touch

keuken kortrijk hond
SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Heusden. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. Kwalitatief maatwerk is de maatstaf voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een plaats waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Uw keuken op maat in Heusden is lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Heusden te realiseren. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun ervaring en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

keuken dendermonde wit

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Heusden krijgt vorm door ons persoonlijke designproces. Door de selectie van specifieke materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken gent groen

Ons team is u van dienst

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Heusden. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles vindt sinds jaar en dag plaats in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap verzekerd! Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. Onze deur staat voor u open!

Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!

Uw maatkeuken in Heusden aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Heusden garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de slotfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

Lees meer