We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Heule

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Heule. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Ons team staat paraat

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Heule. Iedere collega blinkt uit in zijn vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plaats waar dit gebeurt. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Heule is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Heule te realiseren. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de expertise van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Heule een tastbare realiteit. Unieke materialen en afwerking geven leven aan de schets van het grondplan. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Heule aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Heule hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de eindfactuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer