We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Herzele met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Herzele. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de maatstaf voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo maken we van uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team staat voor u klaar

Met een ervaren topteam van 25 collega’s ontwerpen, produceren en plaatsen we uw droomkeuken in Herzele. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap verzekerd! Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Herzele wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Herzele zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. Dankzij hun vakkennis en onze hoogwaardige machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Herzele komt tot leven tijdens ons designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw unieke wensen.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Herzele aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Herzele wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. U betaalt wat werd afgesproken. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer