We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Hèrinnes-lez-Pecq met SuperChic

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Hèrinnes-lez-Pecq. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de norm voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo maken we van uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Deerlijk staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Hèrinnes-lez-Pecq wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

Uw keuken op maat in Hèrinnes-lez-Pecq is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Hèrinnes-lez-Pecq te realiseren. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Hun vakkennis en onze hoogwaardige machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

Ons team is u van dienst

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Hèrinnes-lez-Pecq, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plaats waar dit gebeurt. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. We ontvangen u met open armen!

keuken moeskroen wit

Uw maatkeuken in Hèrinnes-lez-Pecq aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Hèrinnes-lez-Pecq wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de definitieve factuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer