We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Hèrinnes-lez-Pecq

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Hèrinnes-lez-Pecq. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een omgeving te maken waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team staat paraat

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Hèrinnes-lez-Pecq, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag is ons atelier in Deerlijk de plek waar dit gebeurt. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Hèrinnes-lez-Pecq wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde voeren wij het gehele proces uit om uw keuken in Hèrinnes-lez-Pecq te realiseren. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds gerealiseerd zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. Onze hoogwaardige machines en hun expertise dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Hèrinnes-lez-Pecq een tastbare realiteit. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van specifieke materialen en afwerking. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de unieke touch die bij u past.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Hèrinnes-lez-Pecq aan een eerlijke prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Hèrinnes-lez-Pecq. U betaalt wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, volgt de definitieve factuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keuken dendermonde wit
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en realiseer uw keuken!
Lees meer