We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Harelbeke met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Harelbeke. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team staat voor u klaar

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Harelbeke. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plek waar dit gebeurt. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Harelbeke wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Harelbeke zelf uit. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Onze hoogwaardige machines, gecombineerd met hun vakkundigheid, garanderen een onberispelijke afwerking. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net als uw interieur

Kom langs in onze showroom in Deerlijk, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Uw keuken in Harelbeke wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. Door de selectie van speciale materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Harelbeke aan een eerlijke prijs

Voor uw keuken op maat in Harelbeke wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de eindfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer