We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Grammene met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Grammene. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmensen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo maken we van uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Ons team staat paraat

Uw keuken in Grammene wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Grammene is lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Grammene te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Grammene komt tot leven tijdens ons designproces. De keuze voor speciale materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de specifieke touch die bij u past.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Grammene aan een juiste prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Grammene aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer