We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Gontrode met een persoonlijke touch

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Gontrode. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons bekwaam team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de essentie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een ruimte te maken waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

U kan rekenen op ons team

De keuken van uw dromen in Gontrode wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega is een meester in zijn werk. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap verzekerd! Kom langs in onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Gontrode is lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Gontrode, van concept tot oplevering. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun expertise en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Uw keuken in Gontrode wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Door de selectie van specifieke materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken dendermonde overzicht

Uw maatkeuken in Gontrode aan een eerlijke prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Gontrode. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw keuken samenstellen!
Lees meer