We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Gijzenzele

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Gijzenzele. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons verscheiden team van adviseurs en vakmannen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo maken we van uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team staat paraat

Uw droomkeuken in Gijzenzele wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega blinkt uit in zijn werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Gijzenzele is lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Gijzenzele, van concept tot oplevering. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Uw keuken in Gijzenzele wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Gijzenzele aan een juiste prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Gijzenzele. U betaalt steeds wat werd overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keuken dendermonde wit
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer