We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Realiseer uw droomkeuken in Gijzelbrechtegem met SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Gijzelbrechtegem. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo creëren we een ruimte waarin u zich direct thuis voelt.
keuken marmer wit

U kan rekenen op ons team

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Gijzelbrechtegem. Stuk voor stuk meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag gebeurt dit vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo verzekeren we u van écht lokaal vakmanschap. Leer onze medewerkers kennen tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Gijzelbrechtegem, lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Gijzelbrechtegem te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. U kan rekenen op de vakkundigheid van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Hun ervaring en onze hoogwaardige machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Gijzelbrechtegem een tastbare realiteit. Door de selectie van speciale materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Gijzelbrechtegem aan een correcte prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Gijzelbrechtegem. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd overeengekomen. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keuken dendermonde wit
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer