We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Esquelmes werkelijkheid wordt

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Esquelmes. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons professioneel team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo wordt uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team staat paraat

Uw keuken in Esquelmes wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Esquelmes is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Esquelmes zelf uit. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de expertise van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Hun expertise en onze hoogwaardige machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Esquelmes tastbaar. De keuze voor bijzondere materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de unieke touch die bij u past.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Esquelmes aan een correcte prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Esquelmes. U betaalt wat vooraf is overeengekomen. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en laat u inspireren!
Lees meer