We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Personaliseer uw keuken in Elsegem met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Elsegem. Ons diverse team van adviseurs en vakmensen zorgt ervoor dat elke klant een persoonlijke service ervaart. Kwalitatief maatwerk is de norm voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team staat voor u klaar

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Elsegem. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. We heten u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Elsegem wordt lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Elsegem te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun ervaring en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Elsegem komt tot leven tijdens ons designproces. Door de selectie van specifieke materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Elsegem aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Elsegem hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Bent u in het bezit van uw eventuele bouwvergunning en wilt u een persoonlijke en professionele ervaring? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer