We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Eke

SuperChic is al sinds 1961 specialist in keukens op maat in Eke. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons verscheiden team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de maatstaf voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een plek wordt waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat voor u klaar

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Eke. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plek vanuit ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Eke is lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Eke te realiseren. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun ervaring en onze geavanceerde machines. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Uw keuken in Eke wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, op maat gemaakt.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Eke aan een eerlijke prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Eke. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer