We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Eine met SuperChic

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Eine. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Kwalitatief maatwerk is de standaard voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat paraat

Uw keuken in Eine wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap verzekerd! Kom langs in onze toonzaal in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Eine is lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Eine zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. Onze meubelmakers in het atelier bouwen uw keuken met precisie op maat. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om te luisteren naar wat u belangrijk vindt in het ontwerp. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Eine komt tot leven tijdens ons designproces. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de bijzondere touch die bij u past.

keuken gent groen

Uw maatkeuken in Eine aan een eerlijke prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Eine aan een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf is afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en verzekeren we een onbetwiste 100% tevredenheid van u als klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer