We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Eeklo

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Eeklo. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk is de norm voor iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een ruimte wordt waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht hout wit

Ons team staat paraat

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw keuken in Eeklo. Iedere collega is een meester in zijn vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles vindt sinds jaar en dag plaats in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Kom langs in onze showroom in Gent en leer onze medewerkers kennen. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Eeklo wordt lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Eeklo, van concept tot oplevering. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. Hun vakkundigheid en onze geavanceerde machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Eeklo wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. De keuze voor unieke materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, precies de eigenheid die u wenst.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Eeklo aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Eeklo hanteren wij altijd een correcte en eerlijke prijs. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keuken dendermonde wit
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer