We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Drongen

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Drongen. Met ons professioneel en divers team van adviseurs en vakmannen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de leidraad voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo maken we van uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

U kan rekenen op ons team

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Drongen. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Drongen is lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Drongen te realiseren. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. U kan rekenen op de expertise van onze meubelmakers die uw keuken op maat bouwen in ons atelier. Dankzij hun vakkennis en onze hoogwaardige machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Drongen tastbaar. Door de selectie van bijzondere materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de speciale touch die bij u past.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Drongen aan een correcte prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Drongen. U betaalt steeds wat werd afgesproken. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer