We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Creëer uw droomkeuken in Dottenijs met SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat bij u in Dottenijs. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. We gaan tot het uiterste om van uw keuken een omgeving te maken waar u zich thuis voelt.
keuken met haard

Uw keuken op maat in Dottenijs is lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Dottenijs te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun ervaring en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Deerlijk wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Dottenijs een tastbare realiteit. De keuze voor bijzondere materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

Uw maatkeuken in Dottenijs aan een correcte prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Dottenijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de slotfactuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken moeskroen wit

Ons team staat paraat

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Dottenijs, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich als meesters in hun werk. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en ontmoet onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk en ontdek de mogelijkheden!