We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Deurle met een persoonlijke touch

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Deurle. Met een team van professionele adviseurs en vakmensen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo wordt uw keuken een ruimte waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Ons team is u van dienst

In samenwerking met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we de keuken van uw dromen in Deurle, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles vindt sinds jaar en dag plek in ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en maak kennis met onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Deurle wordt lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Deurle te realiseren. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. Onze geavanceerde machines en hun expertise dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Kom langs in onze showroom in Gent, waar onze interieurarchitecten u met plezier zullen verwelkomen. Ze nemen de tijd om te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Deurle een tastbare realiteit. Door de selectie van bijzondere materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de unieke touch die bij u past.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Deurle aan een correcte prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Deurle. U betaalt steeds wat werd afgesproken. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer