We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Desteldonk

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Desteldonk. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

U kan rekenen op ons team

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw droomkeuken in Desteldonk, van ontwerp tot plaatsing. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles vindt sinds jaar en dag plek in ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Desteldonk is lokaal vervaardigd

Het volledige traject, van ontwerp tot oplevering, wordt door ons beheerd voor uw keuken in Desteldonk. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Desteldonk wordt tastbaar dankzij een persoonlijk designproces. De keuze voor speciale materialen en afwerking maakt het grondplan tastbaar en concreet. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw speciale wensen.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Desteldonk aan een eerlijke prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Desteldonk aan een prijs die correct en eerlijk is. U betaalt wat vooraf werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw droomkeuken samenstellen!
Lees meer