We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Destelbergen

Al sinds 1961 richt SuperChic zich op keukens op maat in Destelbergen. Met ons bekwaam en toegewijd team van adviseurs en vakmannen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Kwalitatief maatwerk is de essentie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een plaats waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team staat voor u klaar

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Destelbergen. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vak. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en ontmoet onze medewerkers. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Destelbergen, lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Destelbergen te realiseren van begin tot einde zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, met een constante focus op kwaliteit. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gemaakt in het atelier. Onze hoogtechnologische machines en hun ervaring dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Destelbergen komt tot leven tijdens ons designproces. Door de selectie van speciale materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Destelbergen aan een juiste prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Destelbergen. U betaalt wat vooraf is afgesproken. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer