We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Desselgem

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Desselgem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmensen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een omgeving wordt waar u zich thuis voelt.
keuken grijs hout

Op ons team kunt u rekenen

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Desselgem. Stuk voor stuk meesters in hun vak. Gaande van de interieurarchitect tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk en maak kennis met onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Desselgem, lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Desselgem te realiseren. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. Onze hoogwaardige machines en hun expertise dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

In onze showroom in Deerlijk wordt u met open armen ontvangen door onze interieurarchitecten. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Door ons persoonlijke designproces wordt uw keuken in Desselgem een tastbare realiteit. Door de selectie van bijzondere materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken aalst zwart

Uw maatkeuken in Desselgem aan een juiste prijs

Wij staan garant voor een op maat gemaakte keuken in Desselgem aan een prijs die correct en eerlijk is. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. De slotfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes is voltooid. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak dan nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk!
Lees meer