We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw droomkeuken op maat in Dendermonde

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Dendermonde. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een ruimte waar u zich direct thuis voelt.
keuken met haard

Ons team is u van dienst

Uw keuken in Dendermonde wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en leer onze medewerkers kennen. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Dendermonde is lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in Dendermonde te realiseren. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Dankzij hun ervaring en onze hoogtechnologische machines bereiken we de perfecte afwerkingskwaliteit. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze luisteren graag naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Dendermonde tastbaar. Het grondplan wordt concreet door de keuze van speciale materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Dendermonde aan een correcte prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Dendermonde. U betaalt wat vooraf is afgesproken. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de definitieve factuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent!
Lees meer