We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Denderhoutem, lokaal gemaakt door SuperChic

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Denderhoutem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons verscheiden team van adviseurs en vakmensen. In ons atelier in Deerlijk is kwalitatief maatwerk de leidraad voor iedere keuken die geproduceerd wordt. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een omgeving wordt waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Ons team staat paraat

Uw keuken in Denderhoutem wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Denderhoutem wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces zelf uit om uw keuken te realiseren in Denderhoutem. Zonder enige compromissen op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun ervaring en onze hoogtechnologische machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent wordt u met plezier verwelkomd door onze interieurarchitecten. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Denderhoutem komt tot leven tijdens ons designproces. Door de selectie van unieke materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de bijzondere touch die bij u past.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Denderhoutem aan een eerlijke prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Denderhoutem. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de definitieve factuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we u als klant 100% tevredenheid.

keuken dendermonde wit
Heeft u al een eventuele bouwvergunning en zoekt u persoonlijke en professionele begeleiding? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer