We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Maak uw droomkeuken waar in Denderbelle

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Denderbelle. Dankzij ons toegewijde team van adviseurs en vakmensen kunnen we elke klant een persoonlijke ervaring bieden. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Ons doel is om van uw keuken een omgeving te maken waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat paraat

De keuken van uw dromen in Denderbelle wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Iedere collega is een meester in zijn vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Hiermee garanderen we u écht lokaal vakmanschap. Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Denderbelle, lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Denderbelle, van concept tot oplevering. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun expertise en onze geavanceerde machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Het persoonlijke karakter van uw keuken in Denderbelle komt tot leven tijdens ons designproces. Door de selectie van specifieke materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Uw visie is belangrijk voor ons, we denken graag met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Denderbelle aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Denderbelle garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt steeds wat werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de slotfactuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer