We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic: de unieke maatkeuken voor uw woning in Deinze

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Deinze. Met ons professioneel en toegewijd team van adviseurs en vakmensen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo toveren we uw keuken om in een omgeving waar u zich meteen thuis voelt.
keuken roze

Op ons team kunt u rekenen

We hebben een ervaren topteam van 25 collega’s dat zich bezighoudt met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Deinze. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vak. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Ons atelier in Deerlijk is sinds jaar en dag de plaats waar dit gebeurt. 100% lokaal vakmanschap! Breng een bezoek aan onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in Deinze is lokaal vervaardigd

Wij zijn verantwoordelijk voor het volledige traject van uw keukenproject in Deinze, van concept tot oplevering. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Hun expertise en onze geavanceerde machines zorgen voor de perfecte afwerkingsgraad. Het is vanzelfsprekend om uitsluitend de beste materialen en technieken te gebruiken.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Deinze tastbaar. Een schets van het grondplan wordt concreet door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken kortrijk kasten

Uw maatkeuken in Deinze aan een correcte prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Deinze. Bij ons geen verrassingen, u betaalt exact wat werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo drijven we onszelf naar perfectie en garanderen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer