We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in De Pinte werkelijkheid wordt

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in De Pinte. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmannen. In ons atelier in Deerlijk streven we naar perfectie in elk detail, wat resulteert in kwalitatief maatwerk. Zo maken we van uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team staat paraat

Uw keuken in De Pinte wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze blinken stuk voor stuk uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. Onze deur staat voor u open!

Uw keuken op maat in De Pinte is lokaal vervaardigd

Wij nemen verantwoordelijkheid voor het gehele proces om uw keuken in De Pinte te realiseren. Met de hoogste kwaliteitsstandaarden, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. In het atelier bouwen onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun expertise en onze hoogwaardige machines. Hierbij enkel de beste materialen en technieken gebruiken, spreekt voor zich.

U bent uniek, net als uw interieur

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Dankzij een persoonlijk designproces wordt uw keuken in De Pinte tastbaar. Het grondplan wordt concreet door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij staan aan uw zijde en denken graag met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de speciale touch die bij u past.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in De Pinte aan een eerlijke prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in De Pinte. U betaalt steeds wat werd afgesproken. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, betaalt u de definitieve factuur. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak een afspraak in onze showroom te Gent en laat ons uw droomkeuken samenstellen!
Lees meer