We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Daknam werkelijkheid wordt

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Daknam. Met ons professioneel en toegewijd team van adviseurs en vakmannen bieden we elke klant een persoonlijke ervaring. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een omgeving waar u zich thuis voelt.
keuken overzicht wit

Op ons team kunt u rekenen

Ons ervaren topteam van 25 collega’s houdt zich bezig met het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Daknam. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vak. Van de interieurarchitect die het ontwerp maakt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles vindt sinds jaar en dag plaats in ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze toonzaal in Gent en ontmoet onze medewerkers. Bij ons wordt u hartelijk verwelkomd!

Uw keuken op maat in Daknam, lokaal vervaardigd

Het gehele proces om uw keuken in Daknam te realiseren voeren we van begin tot einde zelf uit. Met een geschiedenis van zo’n 60 jaar, worden onze keukens in Deerlijk nog steeds zonder compromissen op kwaliteit gemaakt. Onze meubelmakers maken uw keuken volledig op maat in het atelier. De combinatie van hun vakkennis en onze hoogtechnologische machines zorgt voor de perfecte afwerkingsgraad. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Daknam wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Door de selectie van speciale materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij delen graag ideëen en denken actief met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de eigenheid die bij u past.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Daknam aan een correcte prijs

Voor uw keuken op maat in Daknam wordt steeds een correcte en eerlijke prijs gehanteerd. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. De definitieve factuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo streven we voortdurend naar perfectie en verzekeren we u 100% tevredenheid als onze gewaardeerde klant.

keukeneiland wit hout
Bent u op zoek naar persoonlijke en professionele begeleiding en heeft u reeds uw eventuele bouwvergunning verkregen? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en realiseer uw keuken!
Lees meer