We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw maatkeuken in Burst, lokaal gemaakt door SuperChic

SuperChic is al sinds 1961 uw specialist voor keukens op maat in Burst. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons professioneel team van adviseurs en vakmannen. Kwalitatief maatwerk is de standaard voor elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo zorgen we ervoor dat uw keuken een omgeving wordt waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Ons team is u van dienst

Ons ervaren topteam van 25 collega’s staat garant voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van uw droomkeuken in Burst. Stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Dat verzekert u van écht lokaal vakmanschap. Kom langs in onze showroom in Gent en maak kennis met onze medewerkers. U wordt met open armen ontvangen!

Uw keuken op maat in Burst wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Burst zelf uit. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. Onze hoogtechnologische machines en hun vakkennis dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Het is uiteraard vanzelfsprekend dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net zoals uw interieur

In onze showroom in Gent staan onze interieurarchitecten voor u klaar. Ze nemen de tijd om in alle rust te luisteren naar wat u belangrijk vindt in uw ontwerp. Uw keuken in Burst wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Door de selectie van unieke materialen en afwerking wordt de schets van het grondplan concreet. Wij zijn er om met u mee te denken. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, gevormd naar uw specifieke wensen.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Burst aan een juiste prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Burst. U betaalt steeds wat werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Ontdek de mogelijkheden voor uw keuken door nu een afspraak te maken in onze showroom te Gent!
Lees meer