We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Bottelare

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Bottelare. Elke klant ervaart bij ons een persoonlijke benadering dankzij ons professionele en diverse team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Ons doel is om van uw keuken een plek te maken waar u zich thuis voelt.
keuken marmer wit

Ons team staat paraat

Uw keuken in Bottelare wordt vakkundig ontworpen en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Ze zijn stuk voor stuk meesters in hun vakgebied. Gaande van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Dit alles speelt zich sinds jaar en dag af in ons atelier in Deerlijk. Dat garandeert écht lokaal vakmanschap. Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Gent. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Bottelare, lokaal vervaardigd

Het project om uw keuken in Bottelare te realiseren, wordt door ons van begin tot eind beheerd. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Uw keuken wordt door onze meubelmakers volledig op maat gebouwd in het atelier. De perfecte afwerking wordt gerealiseerd door de combinatie van hun vakkundigheid en onze hoogwaardige machines. Het spreekt uiteraard voor zich dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten verwelkomen u graag in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Bottelare wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. Door de selectie van speciale materialen en afwerking krijgt de schets van het grondplan vorm. Wij denken voortdurend met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de speciale touch die bij u past.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Bottelare aan een juiste prijs

Voor uw keuken op maat in Bottelare garanderen wij steeds een correcte en eerlijke prijs. U betaalt wat vooraf werd overeengekomen. Pas nadat uw keuken tot in de kleinste details is afgewerkt en opgeleverd, volgt de eindfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Heeft u eventueel al een bouwvergunning en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele benadering? Maak nu een afspraak in onze showroom te Gent en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer