We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

Uw keuken op maat in Borsbeke met een persoonlijke touch

Al sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in keukens op maat in Borsbeke. Met een team van professionele adviseurs en vakmannen streven we ernaar elke klant een persoonlijke ervaring te bieden. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, getuigt van kwalitatief maatwerk. Zo creëren we een ruimte waarin u zich meteen thuis voelt.
keuken roze

Op ons team kunt u rekenen

Uw keuken in Borsbeke wordt vakkundig ontworpen, geproduceerd en geplaatst door ons ervaren topteam van 25 collega’s. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag vindt dit alles plaats vanuit ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Ontmoet onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze showroom in Gent. U bent van harte welkom!

Uw keuken op maat in Borsbeke wordt lokaal vervaardigd

Van begin tot einde, we voeren het gehele proces om uw keuken te realiseren in Borsbeke zelf uit. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk, altijd met de hoogste kwaliteitsstandaarden. In ons atelier wordt uw keuken met zorg en precisie op maat gebouwd door onze meubelmakers. Onze hoogwaardige machines en hun ervaring dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, is vanzelfsprekend.

U bent uniek, net als uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Gent. Ze nemen de tijd om uw dromen, wensen en noden te begrijpen. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Borsbeke tastbaar. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken roeselare hout

Uw maatkeuken in Borsbeke aan een correcte prijs

Wij garanderen steeds een correcte en eerlijke prijs voor uw keuken op maat in Borsbeke. Transparantie staat voorop: u betaalt wat werd overeengekomen. Nadat uw keuken tot in de details is afgewerkt, ontvangt u de slotfactuur. Zo streven we naar perfectie en garanderen we dat u als klant 100% tevreden zult zijn.

keukeneiland wit hout
Heeft u uw eventuele bouwvergunning op zak en bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring? Plan een afspraak in onze showroom te Gent en laat u inspireren!
Lees meer