We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, uw partner voor keukens op maat in Bissegem

SuperChic specialiseert zich sinds 1961 in keukens op maat bij u in Bissegem. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons toegewijd team van adviseurs en vakmannen. Iedere keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat, voldoet aan de hoogste normen van kwalitatief maatwerk. Zo maken we van uw keuken een plek waar u zich thuis voelt.
keuken roze

Op ons team kunt u rekenen

Wij werken met een ervaren topteam van 25 collega’s dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en plaatsen van keukens in Bissegem. Ze onderscheiden zich stuk voor stuk als meesters in hun werk. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die het project uitvoeren. Sinds jaar en dag speelt dit alles zich af in ons atelier in Deerlijk. Lokaal vakmanschap gegarandeerd! Maak kennis met onze medewerkers tijdens uw bezoek aan onze toonzaal in Deerlijk. Bij ons bent u van harte welkom!

Uw keuken op maat in Bissegem, lokaal vervaardigd

Onze betrokkenheid omvat het volledige proces, van ontwerp tot realisatie van uw keuken in Bissegem. Al 60 jaar lang worden onze keukens vervaardigd in Deerlijk zonder compromissen op kwaliteit. In het atelier maken onze meubelmakers uw keuken volledig op maat. Onze geavanceerde machines en hun ervaring dragen bij aan een afwerking van topkwaliteit. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, uw interieur is dat ook

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Door een persoonlijk designproces wordt uw keuken in Bissegem tastbaar. Het grondplan krijgt vorm door de keuze van bijzondere materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo wordt uw keuken, het kloppende hart van uw huis.

keuken waregem buitenaf

Uw maatkeuken in Bissegem aan een juiste prijs

Bij ons kunt u rekenen op een keuken op maat in Bissegem aan een correcte en eerlijke prijs. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd overeengekomen. De eindfactuur volgt pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd. Zo blijven we streven naar perfectie en waarborgen we 100% tevredenheid van u als onze klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Plan een afspraak in onze showroom te Deerlijk en realiseer uw droomkeuken!
Lees meer