We werken bij voorkeur op afspraak. U kan deze makkelijk zelf inboeken via deze link

SuperChic, waar uw droomkeuken in Bevere werkelijkheid wordt

Sinds 1961 specialiseert SuperChic zich in het ontwerpen en realiseren van keukens op maat in Bevere. We bieden elke klant een persoonlijke ervaring met ons divers team van adviseurs en vakmensen. Kwalitatief maatwerk staat centraal in de productie van elke keuken die ons atelier in Deerlijk verlaat. Zo maken we van uw keuken een plaats waar u zich thuis voelt.
keuken groen

Ons team is u van dienst

Met ons ervaren topteam van 25 collega’s realiseren we elke stap van uw keuken in Bevere, van ontwerp tot plaatsing. Stuk voor stuk blinken ze uit in hun vakgebied. Van de interieurarchitect die uw keuken ontwerpt, tot de meubelmakers en monteurs die uw keuken produceren en plaatsen. Dit alles gebeurt sinds jaar en dag vanuit ons atelier in Deerlijk. Zo bieden we u écht lokaal vakmanschap. Breng een bezoek aan onze showroom in Deerlijk en leer onze medewerkers kennen. We ontvangen u met open armen!

Uw keuken op maat in Bevere, lokaal vervaardigd

We voeren het gehele proces om uw keuken in Bevere te realiseren van begin tot einde zelf uit. Met constante focus op kwaliteit, worden onze keukens al 60 jaar lang vervaardigd in Deerlijk. Onze meubelmakers bouwen uw keuken volledig op maat in het atelier. We garanderen de perfecte afwerking door de combinatie van hun vakkennis en onze geavanceerde machines. Dat hierbij enkel de beste materialen en technieken worden gebruikt, spreekt voor zich.

U bent uniek, net zoals uw interieur

Onze interieurarchitecten staan voor u klaar in onze showroom in Deerlijk. Ze nemen de tijd om aandachtig te luisteren naar uw dromen, wensen en noden. Uw keuken in Bevere wordt tastbaar door een persoonlijk designproces. De concrete uitwerking van het grondplan komt tot stand door de keuze van unieke materialen en afwerking. Wij denken met u mee. Zo krijgt uw keuken, het kloppende hart van uw huis, de persoonlijke toets die u wenst.

keuken oudenaarde hout

Uw maatkeuken in Bevere aan een eerlijke prijs

Een correcte en eerlijke prijs is bij ons een vast gegeven voor uw keuken op maat in Bevere. Geen onverwachte uitgaven: u betaald wat vooraf werd afgesproken. Pas wanneer uw keuken volledig en tot in de puntjes afgewerkt wordt opgeleverd, volgt de definitieve factuur. Zo zetten we in op perfectie en verzekeren we u een gegarandeerde 100% tevredenheid als klant.

keuken dendermonde wit
Bent u op zoek naar een persoonlijke en professionele ervaring en heeft u al uw eventuele bouwvergunning op zak? Maak nu een afspraak in onze showroom te Deerlijk en ontdek de mogelijkheden!
Lees meer